Skip to content

Pane Andov je australski pisac rođen u Skoplju, u Makedoniji, 1973. Kao astralni putnik od malih nogu, Andov ulazi vrlo duboko u skrivene aspekte stvarnosti. Od drevnih civilizacija i posjeta vanzemaljaca do modernih NLO fenomena, vrhunske nauke/tehnologije i skrivenih moći ljudske svijesti – Andov pokriva sve. Iz njegove perspektive, jedini način da svi mi istinski napredujemo i evoluiramo jeste da razumijemo skrivene aspekte stvarnosti koji tajno kontrolira ili utječe na naše postojanje – bez straha gdje će nas informacije ili istraživanja odvesti. 

“Izuzetne moći u ljudima” je močni priručnik za razvoj psihičkih sposobnosti. 

U osnovi, knjiga nije vremenski ograničena jer se proteže od drevnih sistema joge do naprednog i modernog NLO fenomena. Razumijevajući svrhu postojanja, čovjek je negdje u sredini. Dakle, da bi se sve to postiglo, knjiga je napisana kao poseban priručnik koji vodi od osnova duhovne znanosti do točke otrkivanja najskrivenijih duhovnih tajni, što na kraju vodi prema samospoznaji.

Knjiga je podjeljena u šest velikih odjeljaka koji sadrže ogromnu količinu teorijskih i praktičkih podataka o meditaciji, kundalini energiji, astralnoj projekciji, gledanju na daljinu, telepatiji, auri, vidovitosti i psihokinezi. Također, knjiga čitaocu nudi 18 autorovih astralnih putovanja u kojima se opisuju njegovi kontakti sa vanzemaljskim vrstama kao dominantna tema. Tvrdi da je večina njih došla iz zvjezdanog sistema Zeta Reticuli u vrijeme kada su Atlantida i Lemurija bile u punom sjaju i od tada su ostale. Knjiga jasno ukazuje da je ovaj bio-kompjuter koji nazivamo fizičkim tijelom samo mali dio stvarnosti sa kojim smo povezani. Ljudsko biće je tako beskonačna svijest povezana sa različitim slojevima kozmičke energije. Jednom pročitana i potpuno shvaćena, može promjeniti nečiju percepciju stvarnosti i ponuditi direktan put prema ljudskoj evoluciji. U svakom slučaju, knjiga je u eliti svoje vrste i dostojna svakom čovjeku u procesu buđenja…