Matrica kao energetsko polje pripada kolektivnom nesvjersnom utjecaju čovječanstva, ima globalni utjecaj, jer se radi o programima koji se nalaze u kolektivnomo ljudskom polju i koje ljudi automatizmom preuzimaju kada se nalazi unutar takvog polja. Svaki sustav je tu prvenstveno kako bi potaknuo samoostvarenje, a ne kako bi osoba bezuvjetno prihvatila pravila sustava. Ono što sustavu daja snagu jesu pojedinci istomišljenici. Nema ništa loše u tome biti okružen istomišljenicima, međutim svakome treba biti jasno da matrica kao sustav ima jedan izvor i da sam naziv sustav navodi osobu na pogrešne zaključke i odluke. Kada je riječ o matrici i njenim vladarima tada će prvenstveno biti govora o vladaru nižeg astrala i njegovim arkonima koji se svim silama trude Zemlju prilagoditi vlastitim potrebama.

Takvi utjecaji imaju izrazito snažan utjecaj na čovjeka baš zato jer su kolektivni, međutim i takvog utjecaja moguće se osloboditi. To nije važno samo u kontekstu kreativnog ostvarenja tijekom tekućeg života, već je jednako tako važno i za život nakon “smrti”.

Ono što stoji ispred ljudskog razvoja jesu tri kušnje, čuvar praga i veliki čuvar praga. Veliki čuvar praga se odnosi na kolektivne utjecaje koje čovjek treba savladati. Sve dok ih osoba ne savlada neće imati dozvolu ulaska u duhovni svijet. Jer, jednom kada osoba prepozna svoju misiju uložiti će sva sredstva na njeno ostvarenje, a matrica i vladari astrala će nastojati zaustaviti svaki oblik samoostvarenja i nesluženja svijetskim vladarima. 

Teme koje se obrađuju:

  • matrica
  • programiranje
  • vladari astrala
  • polje
  • vrste manipulacija
  • tri kušnje, čuvar praga i veliki čuvar praga