Skip to content

Aktivacija Osobnog Kompasa

 

 

Program Samoiscjeljivanja

Grupni & Individualni Rad

NE ZNAŠ KAKO SE NOSITI S EMOCIJAMA?
Neprizemljenost
Besmislenost
Suicidalnost
Anksioznost
Depresija
Agresivnost
Nezrelost
Dezorijentiranost
Odvojenost
NIJE TI POZNAT UZROK BOLESTI?
IMAŠ NEGATIVNE MISLI?
SPREMAN SI ISTRAŽITI DUBINE VLASTITE DUŠE?
NA PRAVOM SI MJESTU

Osobni Kompas (OK) je sustav uzročnog iscjeljivanja utemeljen na aktivaciji unutarnjih snaga. Svatko od nas ima urođenu sposobnost iscjeljivanja koristeći tri temeljne snage – mišljenje, osjećanje i volju. Te snage se često smatraju trivijalnima, pa ipak se radi o snagam koje se koriste svaki dan. Svi ljudski problemi se riješavaju sa navedenim snagama ako postoji svijest kako ih koristiti. Predrasude umanjuju njihovu snagu. 

Svi imamo moć iscjeljivanja, ali poanta je da to svatko treba prepoznati za sebe. OK sustav iscjeljivanja ima namjeru probuditi iscjeljujuće snage i naučiti kako se iscijeliti i steći osobnu moć. Rad se temelji na svjesnim, podsvjesnim i nadsvjesnim sadržajima, te buđenju vlastite osjećajnosti. 

Tehnika je direktna , svatko je može koristiti, ali postoji jedan uvijet kako bi tehnika bila efikasna. Osoba treba preuzeti odgovornost za vlastito iscjeljenje. Pojedinac se treba pripremiti za osobnu razvoj i oslobođenje od negativnih utjecaja i aktivno raditi na osobnim ciljevima. Jedina prepreka koja stoji na putu ste Vi. 

Svi imamo različita iskustva, prema tome uzrok i posljedica su uvijek različiti. Kada se to postavi u kontekst ljudske multidimenzionalnosti, razlike su još i veće. Iako se ponekad može činiti jednostavnim detektirati uzrok bolesti, isto je tako i zahtjevno, jer podrazumijeva razumijevanje ljudske multidimenszionalnosti. Svaka radionica predstavlja jedan korak dublje u otkrivanju vlastitih potencijala. Koncept svih tečajeva je 50/50, teorija / praksa.

Nauči:

Što je duša?

Kako koristiti vjećne snage?

Kako ojačati imunitet?

Kako izgraditi integritet?

Kako prepoznati osobnu moć?

Kako upravljati vlastitim energetskim poljem?

Kako graditi zdrave odnose?

Kako prepoznati uzrok bolesti?

Koji je smisao života?

Prepoznaj dimenzije vlastitog postojanja!

Koji su načini djelovanja unutar svake dimenzije postojanja?

Razvij ekstrasenzornu percepciju (ESP)!

Kako prepoznati negativne utjecaje?

Kako se iscijeliti?

RADIONICE
LOKACIJA

Zagreb, Ratarska 13

October - May

Silba, Pocukmarak Beach

June - September

GALERIJA